Varumärken

Adore Us

Adore Us Babies är ett ekologiskt varumärke för babykläder som tillverkar kläder i en unik design för åldrarna 0-2 år.Hög kvalité med rena linjer är deras huvudfokus. Kläderna tillverkas i GOTS & OEKO TEX certifierad ekologisk bomull.

Conguitos

Ett spanskt märke med flera år av erfarenhet av fotriktiga skor och exklusiva kläder. Kommer inför höst/vinter 2015.

Creamie

Creamie är ett internationellt varumärke som designar mode med en tuffare stil för flickor i åldern 3-14 år.

Creamie presenterar sex kollektioner per år utformade med coola och iögonfallande detaljer.

The Creamie collections gör det lätt att skapa en modern vardagsoutfit som lätt förvandlas till en sofistikerad dressad look.
Creamie flickan är söt och tuff. Hon är en prinsessa med en attityd.

Emma och Malena

Emma och Malena startades 2004 av vännerna Emma Landström och Malena Ostwald då de fick möjligheten att överta en fiskarebod på Käringön i Bohuslän. Detta blev startskottet för det egna varumärket emma och malena. Denna saltstänkta designerduo har sedan dess producerat och konstruerat plagg med inspiration från det stora blå. Ambitionen att göra tidlösa plagg för barn, herr och dam med klassiska snitt och ofta med en marin touch. Inspirationen hämtas från västkustens fiskarsamhällen och från 50-talets välklädda epok med gedigna material och modeller. Kollektionerna växer stadigt för varje säsong och plaggen tillverkas omsorgsfullt i noga utvalda fabriker i Sverige och Portugal. Kvalité och hållbart tänkande står alltid i fokus.

Evita

Evita grundades 1982 och sedan starten tillverkar de barnkläder för unga flickor. Evita har många års erfarenhet och har haft en framgångsrik karriär som har gjort dem välkända för en bredare kundkrets. Den innovativa designen, höga kvalitén och prisvärda produkter så kommer de att fortsätta växa.

Evitas showroom ligger i Thessaloniki, Grekland.

 

Forage Haberdashery

Forage drivs av paret Stephen Loidolt & Shauna Alterio. Deras första flugor tillverkades sommaren 2010. Namnet FORAGE kom från deras kärlek för att leta efter vintage tyger och överblivet tyg från textilfabrikerna vilket bidrar till att bibehålla deras kreativitet aktuell. Varje kollektion är handgjord i en limiterad utgåva av bomullstyger. Deras förpackningar tillverkas på hemmaplan i USA med återvunnet material som sedan stämplas för hand av dem.

 

Lilla Fröken Randig

År 2010 startade Carolina Persson Lilla Fröken Randig, ett nytt och unikt barnklädesmärke. Hennes ambition var och är än idag att erbjuda mysiga och lekvänliga barnkläder för de små. Stor tonvikt läggs på att rita bekväma modeller som barn ska trivas i. När mönstren väl är konstruerade, väljs tygerna med stor noggrannhet och de små underverken sys ihop. För Lilla Fröken Randig är det viktigt att ta till vara på material som redan finns och hon försöker därför att använda återanvända eller ekologiska tyger i så stor utsträckning det är möjligt. Detta innebär att många plagg sys i små upplagor, så hittar du något du gillar så gäller det att passa på. Sedan vintern 2013 har Lilla Fröken Randig sin bas i London. Syateljén ligger i sydvästra London i ett härligt område som heter Richmond. Det är härifrån Carolina syr och skickar alla beställningar.

Little Primrose Vintage

Unik, väl tillverkad, personlig, återbruk och hantverk är återkommande ledord i vår vardag. Kläder med klassiskt snitt som drar tankarna till förr då kläder tillverkades med kärlek och inte för masskonsumering.

Mini Monkey Tail

Handgjorda mockasiner i läder för både små och stora barn. Mini Monkey Tail arbetar endast med miljöcertifierat, helt kromfritt skinn i hög kvalitet. Lädret kommer uteslutet från Skandinavien och garvas i den lilla orten Svenljunga i västra Sverige.

Det är Anna som designar, ritar mönster, skär, syr, kontrollerar och packar alla produkter. Varje mockasin är handgjord och därför unik. Tillverkad med omtanke, tålamod, noggrannhet och massor av kärlek resulterar det i en bekväm, funktionell och snygg mockasin.

Metzerverket

Metzerverket skapar personlig stil med handsydda flugor i varierande färger och mönster.

Förpackningarna är gjorda utav återvunnet material med vattenbaserad tryckfärg. Där ligger flugorna tryggt, med gott samvete.