Om oss

Vår idé till Little Primrose började egentligen för många år sedan under alla våra semestrar utomlands där vi la märke till vilka fantastiska barnkläder det fanns i små unika märken. Intresset för vackra kläder utvecklades senare när många av våra vänner började få barn och vi insåg hur svårt det var att hitta de perfekta presenterna som sa någonting mer än jag hittade denna masstillverkade opersonliga present. Letandet efter unika presenter till våra fantastiska vänner tog oss på många galna vägar varav en av dem utvecklades till Little Primrose.

Vi tror att även de minsta ska få vara välklädda utan att kläderna brister i rörlighet och funktionellt. Genom att använda noga utvalda återförsäljare som prioriterar kvalitet när de syr och gärna arbetar med vintage eller återbruk så blir kläder och accessoarer limiterade och därmed unika. Marknaden idag svämmar över av stora kommersiella märken trots att det finns så många fantastiska mindre företag på marknaden.

Unik, väl tillverkad, personlig, återbruk och hantverk är återkommande ledord i vår vardag. Precis som föräldrar tycker om att klä upp sig vill vi hjälpa till att klä upp barn också.

Att vara välklädd är inte samma sak som att kläderna saknar bekvämlighet eller rörlighet. Vi tror även att ett vackert klädesplagg är roligare att spara för framtida generationer och därav främjar återbruk.

Vi kastade oss in i en härlig värld av barnkläder och vi hoppas ni ska tycka om vårt sortiment lika mycket som oss.

Välkomna!